19. elokuuta 2012

Luonnonpuistoa ja pop-up -ravintoloita

Lauantaina päätimme lähteä viimeinkin käymään Leivonmäen kansallispuistossa. Lähdimme liikkeille Rutalahden tienoilta ja kiertelimme melkein kolme tuntia harju- ja järvimaisemissa. Oli oikein mukavaa ja koiratkin ottivat ilon irti uusista hoodeista. Syksymmällä olisi tarkoitus valloittaa puiston eteläosat ja niiden soisemmat maisemat.

Luonnonpuistoretki ei ole luonnonpuistoretki ilman pitkospuita!
Psykedeelimetsää



Raahasin retkellä kameraa, mutta kuvasaalis jäi pieneksi. Ehkä se on hyvä merkki, tulipahan keskityttyä maisemien katseluun ihan oikeasti eikä vain kameran linssin läpi.. Reissun jälkeen kokkailimme herkkuruokaa; lohta (itse Utsjoelta haettua ;>), kanttarellikastiketta ja perunaa viinilasillisen kanssa. Maistui!

Viikonloppu oli muutenkin aika tapahtumarikas. Perjantaina käytiin katsomassa uusin Batman, josta yllätyksekseni tykkäsin kovasti! Tämä päivä kului Ravintolapäivän antia tutkiessa. Kävimme Kankaan tehtaalla, jonka pihalla oli sekä ulkoilmakirppistä että useita ravintoloita. Siellä maisteltiin linssikookoskeittoa ja erilaisia piirakoita. Myös Lounaispuiston kirpparilla tuli pyörähdettyä ja retki päätettiin vohvelikahveihin ihanassa Kahvila Bambissa. Sanoisin, että Ravintolapäivä oli aivan loistava tapahtuma. Ehkäpä ensi vuonna pistän itsekin jonkin sortin kahvilan pystyyn..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti